Vlaams Spellenarchief
             
   
Welkom bij de grootste Nederlandstalige database met recensies over bord- en gezelschapsspellen uit binnen- en buitenland.

Circuit Maze
ThinkFun Inc.Circuit Maze





Vertaling beschikbaar.

onbekend
2015
constructie
educatief
vaardigheid
1
1
vanaf 5 8j
15'
N-F-D-E-ES
oplopend
32,50 EUR 
USA 
 
  
Recensie:
Korte omschrijving:

Plaats de blokken op de juiste plaats om de stroomkring te vervolledigen. Slaag je erin, dan lichten de led-bakens op. Los de 60 uitdagende opdrachten en test je inzicht in stroomkringen.

Uitgebreid:

Aan de hand van 60 opdrachten, opgesteld van beginner tot expert, ontwikkel je inzicht in elektrische circuits. Vervolledig met de aangeduide blokken het elektrisch circuit en laat de led-bakens branden.

Zeer leuk spel met degelijk en aantrekkelijk materiaal, waarbij kinderen individueel aan de slag kunnen. Je kan dit spel ook perfect met meerdere personen spelen en samen de stroomkring opbouwen. Door de led-bakens en de oplossingen op de achterkant van de opdrachtkaarten kan je jouw oplossing zelf controleren. De opdrachten zijn opgesteld van beginner tot expert. De moeilijkste opdrachten zijn voor de jongste kinderen nog complex. Maar door de logische en geleidelijke opbouw, krijg je snel meer inzicht in de werking van de stroomkringen. De opdrachtkaarten zijn in het Engels geschreven, maar door het gebruik van afbeeldingen zijn de opdrachten ook uit te voeren zonder kennis van het Engels.



Legende:

(uitleg van de symbolen die onder de spelfoto kunnen verschijnen)


beoordeling als gezinsspel: van 1 tot 4 (van heel zwak tot uitstekend)
educatieve beoordeling: van 1 tot 4 (van heel zwak tot uitstekend)
dit spel heeft een duidelijke educatieve meerwaarde
  spelregels beschikbaar in pdf-formaat
punten eerste indruk, na één keer het spel gespeeld te hebben
       
     
L10 Web Stats Reporter 3.15