Vlaams Spellenarchief
             
   
Welkom bij de grootste Nederlandstalige database met recensies over bord- en gezelschapsspellen uit binnen- en buitenland.

Moves!
BuitenSpeelMoves!onbekend
...
vaardigheid
geheugen
gezellige sfeer
2
...
vanaf 5 8j
15'
N-F-D-E-ES-I
eenvoudig
16,00 EUR 
Nederland 
 
  
Recensie:
Korte omschrijving:

In dit bewegingsspel beeldt iedere schijf een beweging uit die je moet uitvoeren. Let echter goed op, want er komt telkens een beweging bij. Als je het niet meer weet, speel je niet meer mee. Wie als laatste overblijft is gewonnen.

Uitgebreid:

Info van de contactscholen: - leuk - voldoende ruimte nodig om te bewegen - Voor sommige kinderen: moeilijk om een reeks te onthouden. Anderzijds zeer goed om geheugen te trainen. Sommige keluters zijn er dan ook heel sterk in. - 2de-3de kleuter: hl leuk! Aantrekkelijk materiaal. Perfect voor in de bewegingsles - Starten met 5 blokjes op een toren: stap voor stap omdraaien en beweging uitvoeren. Daarna achter elkaar uitvoeren. Ook leuk op muziek. - Heel mooi visueel voorgesteld. - Leuke bewegingen - Ideaal voor hoekenwerk, of als verrijking speelplaatsspellen of zelfs als relaxatie (rustig uitvoeren van de bewegingen) - als fitnessparcours gebruikt, maar niet als spel - instructies geven: dus ideaal spel (als taalspel) - veel gebruikt als bewegingstussendoortje er kan veel mee gedaan worden - kinesiste: gebruikt het in individuele therapie zeer leuk kan op veel manieren gebruikt worden

Legende:

(uitleg van de symbolen die onder de spelfoto kunnen verschijnen)


beoordeling als gezinsspel: van 1 tot 4 (van heel zwak tot uitstekend)
educatieve beoordeling: van 1 tot 4 (van heel zwak tot uitstekend)
dit spel heeft een duidelijke educatieve meerwaarde
  spelregels beschikbaar in pdf-formaat
punten eerste indruk, na één keer het spel gespeeld te hebben
       
     
L10 Web Stats Reporter 3.15