Vlaams Spellenarchief
             
   
Welkom bij de grootste Nederlandstalige database met recensies over bord- en gezelschapsspellen uit binnen- en buitenland.

Ik kan het zelf doen!
Procter & GambleIk kan het zelf doen!

...

onbekend
2004
educatief
vaardigheid
1
24
kleuters
15'
N
...
10,00 EUR 
BelgiŽ 
... 
  
Recensie:
Informatie op de doos:

Ontdek het GRATIS Ik kan het zelf doen! Edupakket van Kandoo. Een handig hulpmiddel om persoonlijke hygiŽne aan te leren aan kleuters tussen drie en vijf jaar.

Beste kleuterleid(st)er, Dank u voor uw aanvraag van het "Ik kan het zelf doen!" Edupakket. We weten dat een hele klas jonge kinderen de principes van een goede persoonlijke hygiŽne aanleren een hele opdracht is. Dit pakket is ontworpen om dit een beetje gemakkelijker te maken, zowel voor u als voor uw kleuters.

De meeste kleuters gaan weliswaar al naar het grote toilet, maar het didactische materiaal uit het Ik kan het zelf doen! Edupakket zal hen helpen een aantal dingen beter onder de knie te krijgen, zoals niet vergeten het toilet door te spoelen en de handjes goed te wassen.

In dit pakket wordt het proces van 'naar het grote toilet gaan' in vijf duidelijke stappen verdeeld. Deze stappen worden aan de kindjes uitgelegd door middei van leuke spelletjes en opdrachten. Op die manier helpt dit pakket kleuters zelfzekerder worden, zodat ze straks blij 'Ik kan het zelf doen!' kunnen zeggen. De vriendelijke Kandoo kikker begeleidt de kinderen bij de opdrachten en helpt hen het toiletritueel onder de knie te krijgen.

biedt U een reeks didactische hulpmiddelen: Een brochure voor de leerkracht met tips voor het gebruik van het pakket. Vier opdrachtkaarten met leuke spelletjes die verschillende vaardigheden stimuleren. Een schattenjachtposter die bedoeld is als een extra motiverend spelletje naast de andere opdrachten, met een set van vier stickers die op de poster gekleefd worden wanneer de kinderen een opdracht afgerond hebben. 25 brochures voor de ouders om thuis te kunnen oefenen. Een kleurrijke poster en een sticker met de vijf stappen voor een goed gebruik van het toilet, ideaal om in de toiletjes op te hangen. beloningsstickers om uit te delen aan de kinderen. Een Kandoo probeerdoos - perfect voor kleine billetjes. De zachte, vochtige doekjes zijn ontworpen om kinderen te helpen alleen naar het grote toilet te gaan.

We hopen dat het Kandoo Edupakket een handig didactisch hulpmiddel is voor uw klas. We wensen er u en uw kleuters veel plezier mee! Deze elementen en meer informatie kan u ook vinden op www.kandoo.be.

Met vriendelijke groeten,Freya Paternoster Educatieve Dienst 02/456 26 41

Legende:

(uitleg van de symbolen die onder de spelfoto kunnen verschijnen)


beoordeling als gezinsspel: van 1 tot 4 (van heel zwak tot uitstekend)
educatieve beoordeling: van 1 tot 4 (van heel zwak tot uitstekend)
dit spel heeft een duidelijke educatieve meerwaarde
  spelregels beschikbaar in pdf-formaat
punten eerste indruk, na één keer het spel gespeeld te hebben
       
     
L10 Web Stats Reporter 3.15